Palmemordet Palmemordet
Frågor, svar och ändlösa spekulationer
 
Vanliga frågor :: Sök :: Medlemslista :: Användargrupper :: Bli medlem
Profil :: Logga in för att läsa dina meddelanden :: Logga in


Landsförrädarspåret
Gå till sida Föregående  1, 2, 3, 4  Nästa
 
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Palmemordet -diskussioner
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
CHRegistreringsdatum: 24 oktober 2011
Inlägg: 119

InläggPostat: 2011-11-03 23:38:06    Rubrik: Svara med citat

hweyl skrev:
Nyckelroman eller inte det är frågan Confused


Fanns ju någon som föreslog att Mallorca ska vara Cypern så att säga Smile
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
hweylRegistreringsdatum: 03 november 2011
Inlägg: 21

InläggPostat: 2011-11-03 23:40:53    Rubrik: Svara med citat

spaningsledaren skrev:
Har PG Näss nyligen pratat om Palmemordet? Orginalkälla till detta påstående?!


Inte lika offentligt som Frånstedt. Men Jallai säger sig ha intrevjuat honom för sin bok och uttalanden av Näss finns citerade på J:s hemsida.

Det vore ytterst intressant att höra vad Gunnar Wall har att säga i klartext om Näss. Min uppfattning om Näss bygger jag till stor del på Walls Mörkläggning. Men jag behövde läsa om den flera varv för att bli klar över vissa saker.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
spaningsledarenRegistreringsdatum: 02 november 2011
Inlägg: 36

InläggPostat: 2011-11-03 23:48:36    Rubrik: Svara med citat

.....


Senast ändrad av spaningsledaren den 2012-06-27 02:02:42, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
CHRegistreringsdatum: 24 oktober 2011
Inlägg: 119

InläggPostat: 2011-11-03 23:52:09    Rubrik: Svara med citat

Snarare är motsatsen fullständigt otroligt. Att miskreditera Jallai med förevändningen att han vill tjäna pengar håller inte. Killen har rättspatos. Märks klart.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
hweylRegistreringsdatum: 03 november 2011
Inlägg: 21

InläggPostat: 2011-11-03 23:57:21    Rubrik: Svara med citat

spaningsledaren skrev:
AJ säger att han pratat med PG Näss, men det finns väl inga rörliga bilder där AJ pratar med PG Näss?


Duger rörlig bild med citat av Näss? Laughing Kolla 2:00 in i http://www.youtube.com/watch?v=Pivu0-S9Wkk
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
spaningsledarenRegistreringsdatum: 02 november 2011
Inlägg: 36

InläggPostat: 2011-11-04 00:00:21    Rubrik: Svara med citat

......


Senast ändrad av spaningsledaren den 2012-06-27 02:03:00, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
spaningsledarenRegistreringsdatum: 02 november 2011
Inlägg: 36

InläggPostat: 2011-11-04 00:03:42    Rubrik: Svara med citat

.......


Senast ändrad av spaningsledaren den 2012-06-27 02:03:16, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
hweylRegistreringsdatum: 03 november 2011
Inlägg: 21

InläggPostat: 2011-11-06 22:03:14    Rubrik: Svara med citat

Spaning och övervakning av landsförrädare

En akilleshäl (av flera) i Palmeutredningen är att man inte har lyckats ge någon trovärdig förklaring åt det stora antal observationer av personer med walkie-talkies kring mordplatsen såväl före som efter mordet. Enligt GK (SOU 1999:88 s. 249) finns 179 uppslag avseende walkie-talkies i PU:s material. Trots detta har man vare sig kunnat bevisa eller motbevisa att dessa walkie-talkiemän skulle ha något med mordet att göra. Landsförrädarspåret skulle kunna ge en rimlig förklaring till dessa observationer.

Enligt Borgnäs och Jallais efterforskningar fanns det under mitten av 80-talet grupper som sysslade med spaning och övervakning av potentiella landsförrädare. Om sådan verksamhet förekommit är det ytterst kontroversiellt, om inte olagligt. Därför förefaller det mindre troligt att sådana uppgifter skulle bekräftas från officiellt håll. Men så är faktiskt fallet. Både Sten Andersson (utrikesminister 1985-91) och Olof Frånstedt (operativ chef på Säpo 1967-7Cool bekräftar att sådan spaning förekom.

En anonym källa (se intervjun med ”Björn” nedan) har berättat för Borgnäs att han kom i kontakt med hen hemlig svensk motståndsrörelse (Stay behind?) vilken i fredstid sysslade med att samla in underrättelser om opålitliga personer som ansågs vara säkerhetsrisker. Det kunde vara både spaning, övervakning och avlyssning och OP var en av de personer som övervakades. Underrättelseutbytet skedde dels med Säpo genom informella kontakter, dels genom utländska kontakter (NATO/CIA?). Frånstedt (se Jallais intervju nedan) berättar om två grupper, vid namn ”Barbro” och ”Leon”, som han misstänker är inblandade i mordet. Barbro och Leon hade spaning på extremister och rapporterade till en enhet i ”gamla IB:s sfär” (exakt vad som avses är oklart). Vidare uppger Frånstedt att ledaren för Barbrogruppen bekräftat för honom att de befunnit sig i närheten av Sveavägen vid tidpunkten för mordet (!!!). Han tror också att spaningen var sanktionerad av IB/SSI och om ordern att avrätta Palme kom därifrån så var det rimligt att låta Barbrogruppen verkställa beslutet eftersom de hade stor erfarenhet av spaning och kapacitet att utföra ett mord.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
hweylRegistreringsdatum: 03 november 2011
Inlägg: 21

InläggPostat: 2011-11-06 22:06:54    Rubrik: "Mannen, mordet, mysteriet" av Lars Borgnäs Svara med citat

"Mannen, mordet, mysteriet" - Program 3

Källa: http://www.youtube.com/user/Ensaligblandning#p/u/16/5AYuM5i59R8

[13:30]
Lars Borgnäs (LB): Vi kallar honom ”Björn”. Vi träffar honom flera gånger i hans bostad, på stan, i en bil. Vi har kontrollerat hans uppgifter om vem han är, hans bakgrund. Han har militär utbildning, har också varit i FN-tjänst. Han var under 80-talet engagerad i antikommunistiska kretsar där det fanns ett brinnande hat mot Olof Palme. Han säger att om hans identitet röjs, kan det gå honom mycket illa. Men han vill ändå berätta.

”Björn”: Jag kom för ett antal år sedan med i en hemlig svensk motståndsrörelse, tänkt att vara den sista försvarslinjen om Sverige skulle bli anfallet. De personer som ingick skulle helst ha militär bakgrund: jägarsoldater, reservofficerare. Framför allt skulle de vara hängivna antikommunister, moraliska soldater som de kallades. Rörelsen stod hemvärnet nära och det fanns också medlemmar i polisen. Jag fick aldrig överblick över hela rörelsen, det var det inte många som hade. Man var indelade i små grupper som skulle ha så lite kontakt med varandra som möjligt. Det fanns en hel del vapen, också oregistrerade som inte kunde spåras. I fredstid sysslade rörelsen t.ex. med att samla in information om opålitliga personer, säkerhetsrisker. Det kunde vara både spaning, övervakning och avlyssning. Rörelsen bytte information med folk i Säpo på ett informellt sett. En del information gick också vidare till utlandet. Hatet mot Palme var oerhört intensivt i rörelsen. Han sågs som en förrädare, dels genom sin flathet mot ryssarna men också att han t.ex. månade om Yassir Arafat. Jag vet helt säker att man i perioder övervakade Palme, men också några andra socialdemokratiska politiker som man misstänkte var opålitliga. Den övervakande gruppen bestod av fyra till sju personer. Man hade bra teknisk utrustning. Telefonavlyssning var inga problem. Jag tror att det förekom buggning också och när man övervakade fysiskt hade man radiosamband. Jag var inte själv med och övervakade Olof Palme, men jag vet att det gjordes. Inte kontinuerligt alltså, men i perioder.

[16:00]
Sten Andersson (SA): Jag fick ju 86-87 en ganska ingående skildring av en grupp varav några medlemmar var namngivna med ganska framskjutna positioner inom Säpo som själva hade bestämt sig för att verka vid sidan om Säpos ledning för att skaffa informationer om framförallt Olof Palme. Han var på något sätt i deras ögon ond i sig och borde därför övervakas. De hade naturligtvis inte det minsta skäl att göra det.

LB: Var den här gruppen förankrad i Säpos ledning?

SA: Enligt uppgift inte. Men där har jag ingen anledning att ha någon uppfattning än att tro på de uppgifter jag fick. Det är klart att om en Säpoledning skulle komma på den vansinniga idén att en sådan här grupp skulle arbeta så gör de det på ett sådant sätt att ledningen inte syns föreställer jag mig.

LB: Skedde den här informationsinhämtningen med hjälp av folk utanför Säpo?

SA: Enligt uppgift, ja. Sådana här personer har ju ofta nätverk utanför den egna organisationen och de nätverken innehåller ju ofta folk med samma politiska uppfattning som de själva har, därmed samma inställning till socialdemokratin.

LB: Vad skulle de använda informationen till?

Ja, det vet jag inte. Där kan man ju bara spekulera. Att det fanns människor och grupper i vårt land som ville röja Palme ur vägen, det är alldeles klart. Det är väl möjligt att en och annan fanns i den här organisationen också.

LB: Ser du alltså ett möjligt samband mellan dessa personer i Säpo och de som [mördade Olof Palme]?

SA: Nej, jag vet ingenting om det. Men det fanns människor, det vet vi ju, som helst såg att Palme försvann. Också med våldsamma metoder det föreställer jag mig. Det är oerhört svårt att komma åt… jag tänkte mycket på det då jag fick de här namnen uppgivna. Ska jag nu agera på ett speciellt sätt… men hur gör man? Det är inte så lätt att komma åt en sådan organisation. Ledningen känner inte till den och de som till äventyrs är engagerade nekar.

LB: Vi får träffa den man som är Sten Anderssons källa. Han vill vara anonym. Han bekräftar Sten Andersson uppgifter om gruppen inne i Säpo. Han berättar att en av de namngivna männen i gruppen arbetade på den tekniska sidan med tillgång till all utrustning som Säpo förfogade över. Han hade också kontakt med underrättelsenätverk utanför Säpo. En annan man i gruppen ingick i en speciell styrka som svarade för insatser riktade mot misstänkta personer. En tredje namngiven man som enligt källan fanns nära gruppen är känd för att ha haft privat kontakt med högerextremister och med personer kring Contra och EAP.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
hweylRegistreringsdatum: 03 november 2011
Inlägg: 21

InläggPostat: 2011-11-06 22:11:38    Rubrik: Jallai intervjuar Olof Frånstedt Svara med citat

Jallai intervjuar Olof Frånstedt – chef för kontraspionaget och Säpos operative chef 1967-1978

Källa: http://vimeo.com/27317139

Anders Jallai (AJ): Om vi byter ämne där. Vi pratade om min andra bok som du precis läst manuset till. Du ville kommentera något om Palmemordet. Var befann du dig när du fick reda på det?

Olof Frånstedt (OF): Jag var ju då nere vid ekvatorn sen flera år, men jag följde med vad som hände i Sverige.

AJ: Du var i Malaysia.

OF: Ja, just det, och när Palme blev mördad så var det självfallet en världsnyhet och jag följde med det noga. Det kunde man göra för media fungerade tillräckligt bra där nere. Sen hade jag svenska kontakter fortlöpande. Då så sas det vid ett tillfälle att i samband med mordet hade funnits ett antal personer runtomkring där som hade walkietalkies. Och det var ju inte så vanligt att folk hade det, men jag hade då haft en del kontakter och fått reda på att det fanns en del grupper i Sverige som var i huvudsak politiskt orienterade, men förmodligen ingick i ett större nät. Dom här två grupperna Barbro och Leon hade kontakt med [ohörbart] och samarbetade. I den här gruppen så var det så att Barbro han var mer en rekryteringsbas och i huvudsak hade de politisk spaning på extremister till både höger och vänster. Att det sen fanns en vidare kontakt från Leon upp till en central enhet, nånting i gamla IB:s sfär så att säga, så förstod jag, när jag hörde det, att de här som funnits omkring där med walkietalkie skulle mycket väl vara från den där gruppen. För att ledaren för Barbrogruppen hade tagit kontakt med mig och talat om att Säkerhetspolisen var misstänkta för att jaga folk och det kan mycket väl ha varit mina människor eller jag själv som har gjort det här, dom här spaningarna på folk, och dom kan ha varit där i närheten. Så det slog mig då att dom här människorna som nämndes i utredningen om personer med walkietalkies det kan ha varit den här gruppen och det var ju då möjliga Palmemördare. Jag ringde inte, tog ingen kontakt med Holmér eller Ebbe Carlsson för jag visste det var fullständigt meningslöst. För de hade redan bestämt sig hur det skulle vara. Och skulle jag ha sagt sådana uppgifter så skulle de självfallet ha gjort vad de kunde för att förlöjliga det spåret. Jag menar vill dom ha det så, så får det vara det. De blev politiskt tillsatta av regeringen och med förtroende där så är det inte någon större mening att jag ifrågasätter det.

AJ: Men hur känner du idag? Ångrar du att du inte tog kontakt.

OF: Nej, det hade inte spelat någon roll. Om jag hade gått ut och sagt något sånt där, om det blev känt, så skulle de genast ha förlöjligat det hela, så det var ingen mening, för dom hade redan spåren klara. Och jag kunde ju på avstånd inte veta bättre, men jag hade ju en bakgrund som inte dom hade. Jag hade kunskap om dom här människorna med walkietalkie som kan ha varit viktiga för hela mordet.

AJ: Du pratar alltså om två grupper. Det är en som heter Barbrogruppen och en som heter Leongruppen?

OF: Just det. Och det var jag som myntade begreppet Barbrogruppen för hon hette Barbro, hon som…

AJ: Hon som ledde det där?

OF: Förnamnet. Efternamnet var nånting på ’S’, Sjölin, Sjögren får jag säga då. Och den andra var Leongruppen… Leon Byström eller vad det nu kan ha varit [flinar].

AJ: [Garvar] Jag förstår vad du menar. Men vad tror du idag när du läst min bok och fått lite mer bakgrund?

OF: Jag är övertygad om att det jag hade i tankarna var relevant. Men jag kan ingenting ångra därför att med sådana hjältar som Holmér och Ebbe Carlsson så var det att ifrågasätta Potifars hustru.

AJ: Tror du att Ebbe Carlsson och Holmér visste det här också?

OF: Ja, i alla fall så var det ju uppe som att det fanns sådana här människor i närheten. Man ska inte tro i för sig, man bör veta, men det verkade i alla fall som att de inte alls var intresserade av den möjligheten. De hade bestämt sig för att klippa kurderna istället.

AJ: Men vad tror du, om du försöker vara helt uppriktig, var kurdspåret ett relevant spår eller var det helt enkelt ett skenspår?

OF: Jag tror att det var ett skenspår. Det kan ha varit en viss sanning om det är så att någon av dom olika kurdiska grupperna, någon av dom våldsamma typerna ställt upp som mördare. Det kan vara en sak, men det betyder inte att gruppen i och för sig… dom har gjort det på beställning. Om det var då beställning från Östtyskland, Moskva, politiska motståndare eller opportunister i Sverige, det kan jag inte veta men det skulle gått att utreda.

AJ: Om vi återgår till de här grupperna som är jätteintressanta och det är ju det som även boken handlar om Det är ju Barbrogruppen exempelvis. Du sa till mig att det fanns nån slags formell behörighet för dom eftersom du fick göra säkerhetskontroll på medlemmarna. Kan du berätta om hur det gick till?

OF: Ja, just det. Senare hälften av 70-talet. Om det inte funnits ett visst mått av legitimitet så skulle dom aldrig ha vågat komma med några såna här uppgifter. Så det är inte förhastat att dra den slutsatsen att deras verksamhet i fråga om den politiska spaningen var sanktionerad.

AJ: Det fanns alltså kopplingar till IB och SSI – den hemliga underrättelsetjänsten?

OF: Just det. Om det var så. Dom hade uppenbarligen en ledning ovanför sig själva. Om dom då skulle avrätta Palme så är det rimligt att tro att dom kunde anlitat någon av medlemmarna från nån grupp som hade erfarenhet av att spana och inte var obekant med vapen heller för den delen.

AJ: Men som sagt, du kan i alla fall bekräfta att du gjorde säkerhetscheckar på dessa människor genom att gå igenom arkivet

OF: Jag fick uppgifter från en i den s.k. Stay behindrörelsen på kontroll utav vissa nyckelpersoner.

AJ: En av ledarfigurerna där alltså?

OF: Så det gjorde jag då och lämnade. Det var professor Nils Landin som var förmedlare till mig, men han hade givetvis uppdragsgivare som låg en hel bit ovanför. Men det hänger samman med, som jag berättat om tidigare, kontakten med Alvar Lindencrona som försäkrade sig om att jag skulle ställa upp och hjälpa dom med personkontroll i vad dom kallade för en organiserad Stay behindrörelse som jag tyckte var ytterst legitim.

AJ: Så du hade direkta kontakter med Alvar Lindencrona?

OF: Ja, jag träffade honom personligen i hans hem.

AJ: Och Landin var på nivån strax under?

OF: Just det.

AJ: Du berättade för mig att man höll möten på försäkringsbolaget Skandia från början…

OF: Ja.

AJ: Men sen skulle det ha flyttats över?

OF: Lokaliseringen känner inte jag till.

AJ: Men vilka var på den högsta nivån, kan du ge några namn där?

OF: Jag vet att i den där gruppen så ingick överbefälhavaren, statsministern, rikspolischefen och några andra, men det var ytterst få personer, och dom hade då möten som då…

AJ: Var det uppe på Säpo? I polishuset?

OF: Nej, aldrig på Säpo. Jag kan inte tänka mig att Calle Persson skulle ha tagit in dom dit utan det måste ha varit på nån lokal som kontrollerades av försvaret.

AJ: Kan du då bekräfta att Skandia var en av de lokaler som brukade användas?

OF: Skandia har nämnts i sammanhanget men jag har inga närmare detaljer om det hela.

AJ: Det som jag beskriver i boken. Att det finns bergrum under Skandia…

OF: Bergrum och tunnlar förekommer, så det är inget okänt i och för sig. Men hur det används, det kan man ju väl förstå, att om det är fråga om en beredskapsorganisation så måste man se till att man kan gömma sig ordentligt. Det bär sannolikhetens prägel.

AJ: Känner du till om det finns en operationscentral?

OF: Ja, men jag vet inte belägenheten på den exakt.

AJ: Men den ligger där i city?

OF: Det kan mycket väl ha varit just där. Det är till och med troligt därför att relationerna med människor på ledningssidan var ju sånt [hostar].

AJ: Om vi kommenterar boken lite. Tror du att det gått till så som jag beskriver det?

OF: Ja, det är klart att… tro det är ju en sak [klocka slår]. Det finns mycket som talar för att det verkar vara på det sättet. Därför att det här är ju ingenting som sker i det öppna och det som skrivs i boken är ju lagom konspirativt för att verka sannolikt.

AJ: Tror du att det finns uppgifter om mordet, gömt i något arkiv på SSI eller Säpo?

OF: Det är klart att någon form av dokumentation måste finnas. Det kan inte bara vara muntliga order och rapporteringar. Om det då förvaras på den militära sidan eller på regeringsnivå, det kan ju inte jag veta.

AJ: Hur mycket information tror du regeringen har om det här? Vet dom ungefär hur det gått till?

OF: Jag tror inte att dom känner till detaljerna, men beslutet om att mörda Palme och resultatet av det hela, det borde finnas på Stay behindrörelsen eller motsvarande.

AJ: Men vad tror du om Ingvar Carlsson exempelvis?

OF: Han kan inte vara helt ovetande.

AJ: Han vet i alla fall om att det är så pass känsligt att det inte ska utredas?

OF: Ja, just det. Och en annan som säkert var mycket inblandad, det var ju Carl Lidbom.

AJ: Om vi återgår till mordet. Hur tror du att det har gått till?

OF: Om man ska spekulera och det är bara grundat på en känsla jag har. Den här gruppen som vandrade omkring med walkietalkies omkring mordplatsen, både före och efter, hade kapacitet att begå ett mord. Dom är vad jag förstår inte identifierade. Det tycker jag är ett öppet sår, men det är ju Holmér och Ebbe Carlsson som är ansvariga för det. Möjligen efter anvisningar från politiskt håll.

AJ: Men du menar att dom här personerna finns fortfarande i Sverige?

OF: Nu är det klart att dom går väl omkring med slokhatt och rullkrycka, men någon måste ha överlevt.

AJ: Som kan berätta historien?

OF: Ja. Det finns fortfarande, som jag menar, människor som vet, men man har ju lyckats i olika varv lägga locket på och dom fick ju god hjälp genom att Lisbeth Palme inte på något sätt medverkade i utredningen. Hon kan ha varit inblandad själv, inte i mordet men kunnig om vad som varit och att det skulle stoppas alltihopa. För normalt skulle ju en förtvivlad änka göra vad hon kunde för att komma åt mördaren på ett ärligt sätt och inte obstruera rättsprocessen. Hennes beteende vid konfrontationen eller identifierings[ohörbart] var ju inte heller särskilt upplysande.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
CHRegistreringsdatum: 24 oktober 2011
Inlägg: 119

InläggPostat: 2011-11-06 22:15:26    Rubrik: Svara med citat

Om Frånstedts uppgifter stämmer om närvaron på Sveavägen är det en stjärnsmäll, ett halvt erkännande och pusslet faller mycket bra på plats. Från SOPS via Arla Gryning till Barbogruppen och Sveavägen.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
OilersFanRegistreringsdatum: 24 oktober 2011
Inlägg: 45
Ort: Lund

InläggPostat: 2011-11-06 22:54:04    Rubrik: Svara med citat

Mycket bra sammanfattning hweyl. Guldstjärna till dig Very Happy

Jag tror att det är i just dessa "spaningsgrupper" som man måste börja nysta för att verkligen komma någonstans. Just nu känns det lite som att diskussionen hela tiden går i cirklar.

Sen så är det givetvis svårt för oss foliehattar som sitter bakom datorn att på egen hand komma närmare gåtans lösning. Vad som krävs är nog att en helt ny utredning tillsätts. Och då ska det vara en utredning med reella befogenheter som inbegriper, inte bara poliser, utan även experter från flera olika fält och kunskapsområden (även utländsk expertis).
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
hweylRegistreringsdatum: 03 november 2011
Inlägg: 21

InläggPostat: 2011-11-07 00:07:16    Rubrik: Svara med citat

OilersFan skrev:

Sen så är det givetvis svårt för oss foliehattar som sitter bakom datorn att på egen hand komma närmare gåtans lösning.


Sant. Jag funderar också på om "Åkes gubbar"="Wallingatangänget" skulle kunna vara identisk med Barbrogruppen. Det som talar emot är att den förra framstår som en amatörmässig konstellation medan den senare verkar ha förankring inom den hemliga militära underrättelsetjänsten (SSI) alt. Säpo. På flashback har det förekommit inlägg från användare som påstår sig ha "inside info" om gänget som höll till på Wallingatan 34. Någon som vet mer om detta får gärna skriva en sammanfattning.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
ShabrakRegistreringsdatum: 26 oktober 2011
Inlägg: 26

InläggPostat: 2011-11-07 13:31:16    Rubrik: Svara med citat

Jag har tidigare nämnt på FB om en ev förklaring på de wt-männen som förekommit, där PU ej egentligen haft ngn klar synpunkt på vad dessa skulle innebära, kanske knarkspan el annat.

Om det nu skulle skett en kuppförsvarsövning , skulle denna kunna förklara de "skumma" rörelser som setts omkring mordplatsen och i så fall; är det troligare med en Stay Behind organisation bakom mordet än den ensamme galningen??
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
hweylRegistreringsdatum: 03 november 2011
Inlägg: 21

InläggPostat: 2011-11-07 22:43:05    Rubrik: Svara med citat

Shabrak skrev:
Jag har tidigare nämnt på FB om en ev förklaring på de wt-männen som förekommit, där PU ej egentligen haft ngn klar synpunkt på vad dessa skulle innebära, kanske knarkspan el annat.

Om det nu skulle skett en kuppförsvarsövning , skulle denna kunna förklara de "skumma" rörelser som setts omkring mordplatsen och i så fall; är det troligare med en Stay Behind organisation bakom mordet än den ensamme galningen??


Du får gärna utveckla vad du menar en gång till (vi är i ett annat forum nu). Vad finns det för belägg för att det förekom knarkspaning/kuppförsvarsövning på Sveavägen den 28/2 1986? Att spaning på "landsförrädare" förekom vid den här tiden anser jag bekräftat av Säpo.
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Palmemordet -diskussioner Alla tider är GMT + 1 timme (svensk normaltid)
Gå till sida Föregående  1, 2, 3, 4  Nästa
Sida 2 av 4

 
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Skapa forum | Supportforum | Användarvillkor | Integritetspolicy | Cookiehantering | Kontakta oss |

smartDark Style by Smartor
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
 
Sidan tog 0.08 sekunder att ladda.